ENGELLİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİMİZİN MESAJI

Sevgili Dokuz Eylüllü arkadaşım,

Öncelikle ailemize hoşgeldin, artık sen de bir Dokuz Eylüllüsün! Üniversite yaşamının başarılarla, bolca mutlu anılarla ve dilediğince güzel geçmesini dilerim.

Ben Mehmet Umut MUTLU, Dokuz Eylül Üniversitesi Engelli Öğrenci Temsilcisiyim. Üniversitemizi herkes için erişilebilir kılmak için her türlü sorunu, isteğini veya şikayetini bana istediğin an umut.mutlu@ogr.deu.edu.tr adresi üzerinden ulaştırabilirsin.

Ayrıca üniversitemiz genelinde “engelsiz bir üniversite, engelsiz bir dünya” ilkesiyle faaliyet gösterecek olan bir öğrenci topluluğunu bu dönem içerisinde açacağız. Senin de topluluğumuzun kurucu kadrosunda yer almanı çok isteriz. Eğer sen de bizimle olmak istersen bana bir e-posta atman yeterli.

En kısa sürede görüşmek dileğiyle,

Mehmet Umut MUTLU
Dokuz Eylül Üniversitesi